Genre | Meest gelezen

FAQ

Wat is weblezen?

Met weblezen kun je boeken online in je browser lezen zonder dat daar een download voor nodig is. Je kunt weblezen gebruiken net zoals je een website gebruikt.

Heb ik internetverbinding nodig om te weblezen?

Om gebruik te kunnen maken van weblezen heb je een internetverbinding nodig. De eerste hoofdstukken hoef je niet te downloaden, je bekijkt ze direct vanuit je browser.

Werkt weblezen in iedere browser?

Weblezen werkt in de browsers Firefox, Safari en Google Chrome. Gebruik je Internet Explorer als browser, dan kun je het beste Google Chrome Frame installeren om optimaal van weblezen gebruik te kunnen maken.

Kan ik weblezen op mijn eReader?

Als je een eReader hebt waarmee je kunt browsen op internet, dan kun je gebruik maken van weblezen. Het kan wel zo zijn dat je batterij snel leeg raakt, omdat je een internetverbinding nodig hebt voor weblezen.

Kan ik weblezen op mijn smartphone of tablet?

In de standaardbrowsers van Android telefoons en tablets kun je gebruik maken van weblezen. Je kunt het ook gebruiken in Safari op je iPhone, iPod Touch en iPad.

Van hoeveel titels kan ik eerste hoofdstukken lezen in weblezen?

Op dit moment kun je van ruim 1000 Nederlandstalige titels de eerste hoofdstukken lezen.

Onthoudt weblezen op welke pagina ik ben gebleven?

Op basis van cookies onthoudt je browser waar je gebleven bent in een boek. Wissel je tijdens het lezen van apparaat, dan moet je de pagina waar je was gebleven weer opnieuw opzoeken.

Kan ik in weblezen het complete boek aanschaffen?

Op dit moment is het nog niet mogelijk om in weblezen een compleet boek aan te schaffen. Wel kun je op www.ebook.nl snel en gemakkelijk het e-book aanschaffen.

Moet ik betalen voor weblezen?

Op dit moment kun je per boek gratis een beperkt aantal hoofdstukken lezen. Wil je het complete boek lezen, dan kun je het als e-book direct aanschaffen op www.ebook.nl.  Op deze website zijn er regelmatig acties en kun je gedurende een beperkte periode gratis complete e-books lezen. Wil je op de hoogte blijven van deze acties, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief op www.ebook.nl.